Bemutatkozó

Img

Sok szeretettel üdvözlöm!

Dr. Szilágyi Mária Zita általános szakorvos, a VALENS Humán-Egészségügyi Ellátó és Szolgáltató Bt. igazgatója és az Valens Bt. Otthoni Szakápolói Szolgálat vezetője vagyok.

A keleti gyógyászatot és filozófiát a legmodernebb diagnosztikai és kezelési technikákkal ötvöző magánpraxisomat több mint 30 éves—az akadémiai orvoslásban megszerzett — gyakorlat és szakmai tapasztalati bázis birtokában hoztam létre betegeimért.

Megismerve és gyakorlati tapasztalatot szerezve a hagyományos keleti gyógyászat, a biorezonancia diagnosztika és terápia , valamint a táplálkozás-tudomány területeivel, mindezt összevetve a nyugati gyógyászatban szerzett tapasztalataimmal az alternatív gyógyítás mellett döntöttem.

A tudomány fejlődésének köszönhetően mára már emberközpontúvá vált az alternatív gyógyászat, s a legmodernebb technológiák segítik a szervezet saját önregulációs rendszerének támogatását. A holisztikus szemlélet napjainkra már természettudományosan kötelező érvényűvé vált, a biofizika lett a természetgyógyászat legfőbb szószólója. A biorezonancia terápia nemcsak a legmodernebb, hanem a legindividuálisabb terápiás módszer, az akadémiai és az alternatív irányzatok egyesítője.

Hosszas és szakmailag elhivatott, alapos keresés után találtam rá az i-Health meridián diagnosztikai készülékre, mely komplex energetikai állapotfelmérésre és kezelésre alkalmas. Eddigi tapasztalatom és pácienseim visszajelzései is megerősítettek abban, hogy ez a készülék az ősi kínai gyógyászat elemeit is felhasználva képes feltárni a panaszok hátterében levő energetikai zavarok helyét és jellegét, a szervezetben kimutatni olyan energetikai blokkokat, amelyek a gyógyulást akadályozzák.A betáplált több szász kezelő programból kiválasztja azokat, melyek leghatásosabban tudják megszüntetni a panaszokat.

Célom: a hozzám forduló betegek magas színvonalú szakmai ellátása komoly figyelemmel és felelősséggelmindez teljes körű diszkrécióval, megnyugtató, betegbarát környezetben.

SZEMÉLYRE SZABOTT, FÁJDALOMMENTES, HATÉKONY, GYORS, OKI KEZELÉS, MELLÉKHATÁSOK NÉLKÜL!

Forduljon hozzám bizalommal!