I-health rendszer

Img

1. Hogyan működik az i-Health Rendszer?
2. Néhány szó a kínai orvoslásról
3. Biorezonancia diagnosztika és terápia
4. Biorezonancia diagnosztika és terápia javallatai és ellenjavallatai

Hogyan működik az "i-Health rendszer"?

Az "i-Health rendszer" alapját az ősi kínai meridián-rendszer és a nyugati orvoslás elemeinek kombinációja képezi. A kínaiak már több ezer éve felfedezték, hogy sok krónikus és terápia rezisztens betegség hátterében a meridiánok működési zavara vagy teljes blokkja fedezhető fel. Az energia áramlási zavarok megváltoztatják a bőr ellenállását, ez mérhető a készülékkel. A mért értékekből következtetni lehet az elváltozások jellegére, mértékére és helyére is. Ezt követően a rendszer számos korrekciós lehetőséget kínál a zavarok gyors és hatékony kezelésére. A rendszer szervezetünk szükségleteihez igazítva teljes körű életforma és -wellness tanácsadást is nyújt.

A kezelést végző személy a mérések segítségével néhány perc alatt pontos tájékoztatást kap a páciens önszabályozási képességéről, mely a hagyományos kínai orvoslás szerint az egyik legfontosabb tényező az egészség szempontjából. Minden kezelés után lehetőség van a hatás azonnali ellenőrzésére is. Mielőtt bármilyen gyógyító anyagot javaslunk a betegnek, lehetőségünk van előre letesztelni, hogy annak lesz-e pozitív hatása vagy sem. Mindezt több millió referencia mérés alapján tesszük, melyet klinikai adatokkal hasonlítottak össze. Technikailag az eljárás hasonlít az EEG-re és a EKG-ra, azzal a különbséggel, hogy itt nem csupán egy funkció teszteléséről, hanem a legfontosabb élettani funkciók összességéről egyidejűleg kapunk információt.

Az olyan betegek, akik krónikus problémával küzdenek és/vagy pszichoszomatikus háttere is van a betegségüknek, gyakran elkallódnak a bizonytalan kimenetelű gyógymódok útvesztőiben. A legtöbb esetben a páciens gyógyulását az alacsony energiaszint vagy az önszabályozó rendszer blokkoltsága gátolja. Az "i-Health rendszer" az akupunktúrás pontok, a csakrák és a szervek működését elektromágneses hullámokkal támogatja. A rendszer több száz előre digitálisan beprogramozott gyógyító anyagot és programot tartalmaz. A rendszer javaslatot tesz arra, hogy milyen akupunktúrás pontokat és gyógyító anyagokat alkalmazzunk, hogy kiegyensúlyozzuk a kibillent energiarendszert. Minden mérés után látható grafikonok jelennek meg az energia szintről, az energia szabályozásról, a regulációs kapacitásról, a regulációs típusokról és ezek fogakkal való kapcsolatáról. A beavatkozás és gyógyítás eredménye azonnal látható és különböző módokon illusztrálható és értelmezhető. A rendszeren átáramló energia rendkívül komplex. A páciensek állapotát nagymértékben befolyásolják az esetleg jelenlévő vírusok, baktériumok, paraziták és gombák. Az "i-Health" segítségével meghatározhatók a betegséget kiváltó okok és az is, hogy ezeket milyen sorrendben érdemes kezelni. Az egész szisztéma interaktív, a páciens számára érthető és nyomon követhető. A szoftver segítségével az érzelmi problémákra is tudunk hatni és ezáltal a pszichés stresszt is képes a rendszer feloldani a betegben. A kezelést konkrétan háromféle módon végezhetjük: fényceruzával, pulzáló elektromágneses teret gerjesztő kezelő fejjel (beamer) és galvánárammal. Bonyolultabb esetekben a termográfiás szkennelés segíthet a megfelelő gyógymód megtalálásában. A vizsgálat gyors, pontos és reprodukálható, a kezelés hatékony, jól érzékelhető javulást eredményez, s emellett elfogadható áron nyújt hatékony megoldást.

Eme új egészségvizsgáló megoldás módszerei élen járnak az allergiák és hiánybetegségek felderítésében, valamint lelki traumák okozta panaszok és keringészavarok gyógyításában hatékonyan segítenek. Az eredmények alapján az orvos-természetgyógyász ad javaslatot terápiára, életmódbeli változásokra.

Az i-Health rendszer

Debrecenben is elsőként a Valens Bt. szakorvosi rendelőjében vált anno elérhetővé a Nyugat-Európában is jól ismert "i-Healt vizsgálat és terápia". Speciális programjaival képes felderíteni a szervezet rejtett betegségeit. Az "i-Health" egy olyan egészségügyi állapotfelmérő, mely az ősi kínai gyógyászat elemeit is felhasználva képes feltárni a szervezetben keletkezett olyan energetikai blokkokat is, amelyek a gyógyulást akadályozzák. Panaszok háttere A krónikus,hosszan elhúzódó panaszok hátterében gyakran energetikai zavarok állnak,amelyek helyét és jellegét feltérképezi a műszer, majd a több száz kezelőprogramból kiválasztja azokat,melyek leghatékonyabban tudják megszüntetni a beteg panaszait. Az eredmények alapján orvos ad javaslatokat és végzi a szükséges kezeléseket. Néhány kezeléssel energiaszintje és energiakeringése helyreáll. A program allergiák és hiánybetegségek felderítésében valamint lelki traumák okozta testi panaszok gyógyításában is hatékonyan tud segíteni. Miért ajánlom Önnek az "i-Health meridián diagnosztikát és kezelést"? - a vizsgálat gyors, pontos és reprodukálható - a kezelés hatékony - jól érezhető javulást eredményez - elfogatható áron nyújt hatékony kezelést

Néhány szó a kínai orvoslásról

A hagyományos kínai orvoslás HKO, vagy más néven a Tradicionális Kínai Medicina TCM 5000 éves múltjával ma már Európában és nyugati államokban az alternatív gyógymódok körében az akadémiai gyógyítással, a komplementer medicina részét képezi. A tudás tehát ősrégi, mégis élőben megőrizte elméleti és gyakorlati jelentőségét a ma embere és kutatói számára. Napjaink tudományos kutatásai fejlesztették azzá a felbecsülhetetlen értékű tudásanyaggá, ami ma a hagyományos kínai orvostudomány kezeléseinek hátterét alkotja. A holisztikus gyógyítás rendszere a természet, a kozmosz és az emberi test aprólékos megfigyelésén alapul. A hagyományos kínai gyógyászat az emberi test olyan sajátos vonatkozásait is figyelembe veszi, amelyet a nyugati orvoslás nem tekint igazán fontosnak. A kínai orvos páciensét a maga teljes egészében, pszichoszociális, környezeti és társadalmi attitűdjeivel egységben szemléli. A diagnózis felállításához a beteg kikérdezése és vizsgálata mellett,a szakképzett és tapasztalt orvos számára a betegségek külső, látható jelei hatalmas jelentőségűek, a beteg viselkedése is fontos információkat közöl. A HKO holisztikus gyógyítási rendszere emberbarát, nincsenek mellékhatásai. A betegségek kezelésével elsősorban a test és a szellem megbomlott energetikai egyensúlyának helyreállítására törekszik, amelyhez ősi módszereket alkalmaz, az akupunktúrát, akupresszúrát, gyógynövényes terápiákat. A hagyományos kínai orvostudomány segítségével sokféle az akadémiai orvostudomány által ma még nem gyógyítható betegséget lehet sikeresen kezelni. Nem véletlen, hogy egyre nő azoknak az orvosoknak és laikus szimpatizánsoknak a száma, akik elméletben és gyakorlatban is szívesen, sőt szenvedélyesen elmélyednek tanulmányozásában, miután hallották vagy már tapasztalták eredményeit, sikereit.

Biorezonancia diagnosztika és terápia

" Mi orvosok, nem teszünk semmit, csupán segítjük és bátorítjuk a mindenki belsejében rejtőző saját doktort"

( Albert Schweitzer )

Mi történik a rendelőben?

A személyes adatok felvétele után a paciens felvilágosítást kap az "i-Health felmérés" keretében történő állapot felmérésről. Nyilatkozik:nem terhes, nem szenved epilepsziában, nem visel beépített szívritmus szabályozót (pacemakert) illetve halló készüléket, amely a vizsgálat elvégzésének és a kezelésnek ellenjavallata. A kórelőzmény és a panaszok kikérdezését követő fizikális vizsgálat után kezdődik a biorezonancia állapotfelmérés, amely másfél órás eljárás.

Állapotfelmérés

A felmérés a kéz és a lábujjak hagyományos akupunktúrás pontjaiban (amelyek elektromos tulajdonságuk révén mérhetőek) egy automata elektródával történik.

Az akupunktúrás pontok valójában szervek, szervrendszerek finom reakcióit képesek megváltozott bioelektromos tulajdonságaikkal jelezni. 12 pár meridián akupunktúrás végpontjain három egymást követő körmérés történik, így lehet csak kimutatni, melyek azok a meridiánok amelyek blokkoltak. Ahhoz hogy a szervezetünk jól működjön megfelelő szintű energia és szabad energiakeringés szükséges. A meréseket a műszer értékeli, és az észlelt eltéréseknek megfelelően a több száz kezelőprogram közül kiválasztja a leghatásosabbakat, valamint meghatározza azokat az akupunktúrás pontokat is, amelyek kezelésével a legkedvezőbb hatás érhető el. Minden kezelés után újabb méréssel ellenőrizzük a kiváltott hatást. Természetesen az orvosnak ismernie kell a klasszikus kínai akupunktúra rendszerét, valamint a meridiánok alapos ismeretén túl a másodlagos csatornákon belüli energiakeringést is. Nagyon nagy szükség van az orvosi gondolkodás szintézisére, nem szabad elfelejteni, hogy az embert semmiféle műszer nem helyettesítheti. A protokoll szerinti állapotfelmérés után a panaszoknak megfelelő kezelések következnek. A kezelés fényceruzával, (színsorozat minta) és mágnes fejjel történik. Ön tehát már a felmérés közben olyan kezeléseket is meg kap, amely biztosítja a megfelelő energiaszint, és a szabad energia áramlás helyreállítását, amely nélkül a szervezet öngyógyító mechanizmusa nem képes funkciója ellátására.

Biorezonancia diagnosztika és terápia javallatai és ellenjavallatai

A biorezonancia diagnózis és terápia homeopátia és az akupunktúra, valamint a biológiai medicina összes eddig ismert indikációjánál alkalmazható. Ide tartoznak:

- allergia, különösen az élelmiszer-allergiák és a pollenózisok,

- pre- és posztoperatív kezelések,

- számos fájdalomfajta, mint pl. az idegfájdalmak és a daganatos fájdalmak

- sérülések

- immungyengeség,infekcióra való hajlam,

- különösen gyermekeknél krónikus degeneratív betegségek,

- különösen a reumatikus eredetűek

- légúti betegségek (asztma,bronchitis)

- gyomor-és bélbetegségek (gastritis,colitis,fekélybetegség,

- panchreatitis, irritabilis colon szindróma)

- szív- és keringési betegségek

- a nyirokrendszer acut- és krónikus beregségei

- nőgyógyászati betegségek (emlő, ovariális ciszták)

- diabetes felnőtteknél és gyerekeknél (nem insulinfüggő)

- urogenitalis betegségek (nephritis, cystitis)

- hegekből eredő zavaró mezők

- migrén

- alvászavarok

- csaknem valamennyi toxikus terhelés(méregtelenítés)

Ellenjavallatok:

Abszolút kontraindikáció nincs.

PACEMAKERES, ÉS BEÜLTETETT HALLÓKÉSZÜLÉKET VISELŐ BETEG NEM VIZSGÁLHATÓ ÉS NEM KEZELHETŐ! ÁLLAPOTFELMÉRÉS ÉS KEZELÉS ELŐTT KÉT ÓRÁVAL NE ÉTKEZZEN, KEZÉT ÉS LÁBÁT NE KRÉMEZZE!